Bullpadel racket collection 2023

Verschillende modellen Bullpadel 2023

Bullpadel is een gerenommeerd merk in de padelwereld en heeft onlangs hun nieuwe racket collectie voor 2023 gelanceerd. De collectie bevat verschillende modellen, waaronder de Hack en Vertex series, die geschikt zijn voor spelers van alle niveaus.

De Bullpadel Vertex serie is het vlaggenschipmodel van het merk en biedt maximale controle en precisie bij het slaan van de bal. Het racket heeft een hybride vorm die zorgt voor een grotere sweetspot. De kern is gemaakt van de nieuwste technologieën, waaronder MultiEva en Curv 360, die zorgen voor een perfecte balans tussen kracht en controle. De Vertex serie heeft een gewicht van 355-380 gram en een balanspunt van 265 mm.

De Bullpadel Vertex 03 is een van de meest opvallende modellen in de serie en is ontworpen voor gevorderde spelers. Het racket heeft een ronde vorm met een lage balans, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. De kern is gemaakt van MultiEva en Curv 360, die zorgen voor extra controle en precisie. Het racket weegt tussen de 355-380 gram en heeft een balanspunt van 265 mm.

Bullpadel heeft ook de Vertex CMF in hun nieuwe racket collectie voor 2023. Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar maximale kracht en is een van de krachtigste rackets in de Vertex serie. Het racket heeft een diamantvorm met een hoge balans, waardoor het geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar meer kracht. De kern is gemaakt van Black Eva en Curv 360, waardoor het racket een optimale balans tussen controle en kracht biedt. Het frame is gemaakt van 100% koolstofvezel, waardoor het racket zeer duurzaam is. De Vertex CMF weegt tussen de 360-385 gram en heeft een balanspunt van 270 mm. Kortom, de Vertex CMF is een uitstekende keuze voor spelers die op zoek zijn naar maximale kracht en controle in hun spel.

De Bullpadel Vertex 3 Control is een ander racket in de Vertex serie, dat ook geschikt is voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar maximale controle. Het racket heeft een diamantvorm met een hoge balans, waardoor het geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar meer kracht. De kern is gemaakt van Black Eva en Curv 360, waardoor het racket meer controle en precisie biedt. Het racket heeft een gewicht van 360-385 gram en een balanspunt van 270 mm.

De Bullpadel Hack serie is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar meer controle en precisie tijdens het spel. Het racket heeft een ronde vorm en een lage balans, waardoor het zeer wendbaar is op de baan. Het frame is gemaakt van 100% koolstofvezel en heeft een Soft EVA-rubberen kern, waardoor het racket een uitstekende balans heeft tussen controle en comfort.

De Bullpadel Hack Control 03 is een opvallend racket in de Hack serie en is speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar meer controle. Het racket heeft een ronde vorm en een lage balans, waardoor het zeer wendbaar is op de baan. Het frame is gemaakt van 100% koolstofvezel en heeft een Soft EVA-rubberen kern, waardoor het racket een uitstekende balans heeft tussen controle en comfort. Het racket weegt tussen de 360-385 gram en heeft een balanspunt van 265 mm.

De Bullpadel Hack Comfort is een ander racket in de Hack serie en is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar meer comfort tijdens het spelen. Het racket heeft een ronde vorm en een lage balans, waardoor het zeer wendbaar is op de baan. Het frame is gemaakt van 100% koolstofvezel en heeft een Soft EVA-rubberen kern, waardoor het racket een uitstekende balans heeft tussen comfort en controle. Het racket weegt 

tussen de 360-385 gram en heeft een balanspunt van 265 mm.

Kortom, de nieuwe racket collectie van Bullpadel voor 2023 biedt een breed scala aan keuzes voor spelers van alle niveaus. Met de Hack en Vertex series hebben spelers de keuze tussen ronde en diamantvormige rackets met lage of hoge balans, afhankelijk van hun voorkeur voor controle of kracht. De rackets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technologieën om spelers een ongeëvenaarde ervaring op de baan te bieden. Of je nu een beginner of een gevorderde speler bent, de nieuwe racket collectie van Bullpadel voor 2023 biedt een uitstekende keuze voor jouw speelstijl.